Hae
Riia Koivisto

Kevään ihanin poskipuna!

Tuote saatu

Suorastaan huokailin onnesta kun sain testiin Beauty Act Iconic Blush Kit -poskipunapaletin. Toki paletin kauneus on aina asia, joka ilahduttaa, mutta laatu on tietenkin se tärkein kriteeri minulle. Koska työskentelen ammattimeikkaajana, jää monet kauniitkin purkit käyttämättä, jos laatu ei vastaa toiveitani.

Tämä kaunokki täyttää molemmat kriteerit; niin ihanan laadun kuin kauniin kuoren.

Paletissa on neljä kaunista sävyä, joita voi käyttää joko sellaisenaan tai kerrostaa toinen toisensa päälle. Heleät mattasävyt sopivat myös täydellisesti luomille, vaikka voidemaisen luomivärin päälle.

Poskipunissa on reilusti pigmenttiä, mutta niiden laatu on ohut ja helposti levittyvä.

Tämä poskipuna jäi toistaiseksi omaan käyttööni, mutta saatan joutua ostamaan toisen meikkipakkiini. Niin monikäyttöinen se on. Nämä herkullisen raikkaat sävyt sopivat mielestäni kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *