Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Onko sinulla tai lapsillasi herkkä ja kuiva iho? Anna joululahjaksi koko perheelle sopivia ihonhoitotuotteita

Kaupallinen yhteistyö: Avène

Onko sinulla kuiva ja herkkä iho? Kärsitkö atooppisesta ihosta? Etsitkö tuotteita jotka sopivat koko perheelle? Onko oikeasti olemassa ihonhoitotuotteita, joita voi käyttää vauvasta vaariin? Kyllä!

Meidän perhe suosii Avène Cicalfate ja Xeracalm A.D-sarjoja. Samasta tuubista rasvataan niin neljä -ja kuusivuotiaan herkkä iho, kuin meidän aikuistenkin kuivuuteen taipuvainen hipiä.

Sealla on ollut viime aikoina kuivia länttejä ihollaan, ja hän pyytääkin nykyään jo ”sitä rasvaa jossa on koko perheen kuva”.

Cicalfate + Repair Cream  –hoitovoide on antibakteerinen ja sopii herkälle ja atooppiselle iholle. Se rauhoittaa välittömästi ja lieventää ärsytystä iholla.

Tämä on ollut jo pitkään perheemme eniten käytetty voide, koska se sopii meille kaikille. Kun lapset käyttivät vielä vaippaa, hoidin tällä rasvalla ihottumat ja ärsytykset. Nyt Sea osaa jo laittaa voidetta itse kuiviin kämmenselkiin, poskiin, huuliin ja minne ikinä tarvitseekin. Voide on hajusteeton, ja sopii siksi myös meidän tuoksu herkälle Montelle.

Xera Calm A.D. Lipid-replenishing Balm  on IHANA!!! Väriaineeton, säilöntäaineeton, alkoholiton ja hajusteeton steriili hoitovoide sopii pikkuvauvoista aikuisiin, kaikille joiden iho on kutisevan kuiva ja atooppinen.

Minulla on maailman kuivimmat sääret, vaikka niitä kuinka rasvaisin, tai no myönnän; en juurikaan rasvaa sääriäni ja siksi ne ovat niin kuivat. Mutta heti kun jaksan kaivaa tämän tuubin käyttööni, tilanne muuttuu aika nopeasti.

Laitan hoitovoidetta lapsille saunan jälkeen koko kropalle ja päälle suihkutellaan vielä EAU Thermal Spring Water Spray lähdevettä. Ihan vaan, koska se on aika hauskaa! No, hauskan lisäksi lähdevesi kosteuttaa, rauhoittaa, ehkäisee tulehduksia ja tuntuu yksinkertaisesti iholla ihanalle.

Minä suihkutan lähdevettä meikkipohjan päälle antamaan lisäkosteutta ja illalla ennen nukkumaan menoa kosteusvoiteen päälle, kuin loppusilaukseksi ennen unia.

Apteekissa myytävät Avènen turvalliset hoitotuotteet sopivat joulupakettiin koko perheelle. Kuten olen jo monta kertaa maininnut, käyttölahjat, elämykset ja muistot ovat lahjoista parhaita.

Lapsille on myös hyvä opettaa pienestä pitäen, että herkkä ihomme kaipaa eritystä hoitoa.

www.avene.fi

 

Kaupallinen yhteistyö: Avène

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *