Hae
Riia Koivisto

Tärkeintä just nyt; heijastin!

Vien aamuisin lapset dagikseen ja eskariin noin kahdeksan aikaan, silloin on vielä pimeää. Kun haen lapset hoidosta noin puoli viiden aikoihin, on pilkkopimeää taas.

Juuri nyt ulkona on niin mustaa, että tummiin pukeutuneet jalankulkijat jäävät täysin pimentoon. Autoilijana koen usein kauhunhetkiä, kun jostain kulman takaa joku ilmestyykin auton eteen.

Kävin ostamassa koko perhelle heijastimia, kivannäköisiä joista jokainen sai valita omansa eri takkeihin. Lapset käyttävät pimeällä myös heijastinliivejä. Haluan todellakin että meidät nähdään ja huomataan.

Pieni pyyntö, laittakaa heijastimet takkeihin ja/tai housuihin. Eläimille, lapsille, aikuisille, kaikille!

 

3 kommenttia

  1. miniswithstyle kirjoitti:

    Ehdottomasti kaikille heijastimet!

  2. Jenna kirjoitti:

    Itse saa kanssa ajella sydän kurkussa, kun jostain aina ilmestyy joku kävelijä/pyöräilijä täysin mustissa, ilman heijastinta. Ei vaan näy, varsinkaan nyt kun ei ole lunta.
    Mä vielä toivoisin että ne heijastimet olisi myös sellaisessa paikassa että näkyy. Se pikkuinen heijastin kiinnitettynä johonkin vaan, missä se hukkuu sinne johonkin takin sekaan ei auta yhtään mitään.

    Mulla on heijastinliivi ja -hanskat sekä vielä lenkkihousuissa omansa. 😀 Sitten jos oon käppäsemässä niin ettei oo katuvaloja niin vielä otsalamppu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *