Hae
Riia Koivisto

Meikkivinkkivideoita instassa, tadaa!

Hei aloitin viikko sitten tekemään helppoja meikkivinkkivideoita instaan. Oletteko jo käyneet katsomassa?

Uudet videot ilmestyvät ensin aina stooreihin, mutta sen jälkeen tallennan ne kohokohtiin, josta ne löytyvät nyt paikasta ARKIMEIKKI.  Sieltä voi sitten käydä katsomassa uudelleen, mikäli joku vinkki tai tuote jäi huomaamatta.

Olen tästä itse aika innoissani, ihan siis siksi että olen saanut niin ihanaa palautetta. Jännitti kovasti osaanko tehdä itse videoita, sillä olen työkseni tehnyt erilaisia meikki -ja hius opetusvideoita eri merkeille tai lehtitaloille jo vuosia. Tuntui hassulle alkaa kuvaamaan itse, arkisesti ja niin että lapset huutelee välillä mammaa taustalla, eikä mukana olekaan ammattimaista kuvausryhmää.

Siksi juuri saamani palaute on tuntunut niin mahtavalle! Ihanat viestit saivat minut vakuuttuneeksi, että tällaisille ihan tavalliselle aikuiselle naiselle suunnatuille meikkivinkkivideoille on nyt tarve.

Minulle saa esittää toiveita tuotteista, joita haluatte oppia käyttämään. Tai meikistä jonka haluaisitte oppia. Nyt on instan puolella jo toivottu videota kulmakarvojen meikkaamisesta, mutta onko jotain muuta joka kiinnostaa juuri nyt? Kertokaa ihmeessä niin minä autan parhaani mukaan!

Tervetuloa seuraamaan minua instaan @fabriik tililleni, teen noin kerran viikossa videon stooreihin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *