Hae
Riia Koivisto

Hellitään ihoa

Tuotteet saatu.

Päätin että nyt kun on enemmän aikaa, ollaan koko ajan kotona ja joka viikonloppu saunotaan, alan vihdoin hoitamaan vartaloni ihoa kesäkuntoon.  En laita yhtään itsestään ruskettavaa tuotetta iholleni, ennen kun saan kosteutta hieman kroppaani. Sääreni ovat nimittäin niin kuivat että iho ihan rapisee. Käsistä nyt puhumattakaan…

Korkkasin pari viikkoa sitten käyttöön nämä Rento Sauna Honey ja Rento Body Scrub -tuotteet.

Vartalokuorintaa käytän kyllä säännöllisesti muutenkin, mutta tämä kombo oni aivan ihana. Kuorin ensin ihon kauttaaltaan, jonka jälkeen levitän hunajan iholleni, koko kroppaan.  Menen saunaan lämpimiin löylyihin, sivelen ihoa ja annan hunajan imeytyä ihoon kunnolla ennen kun menen suihkuun.

Olen aivan ihastunut erityisesti saunahunajaan, sen vaikutus tuntuu välittömästi ja iho tuntuu sille, ettei sitä tarvisi enää edes rasvata. Mutta rasvaan silti, koska haluan oikeasti saada nyt tämän kuivan korpun kesäkuntoon.

Sitten joskus kun voi taas kyläillä kavereiden luona ja viedä tuliaisia, on tämä setti myös ihana lahja-idea . Ostaisin nämä vaikka mökkituliaiseksi tai uuden kodin tuparilahjaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *