Hae
Riia Koivisto

Miksi kävin suihkurusketuksessa marraskuussa, korona-aikana kun ei ole edes juhlia?

#palvelusaatu

Moni varmaan ihmettelee miksi ihmeessä menin suihkurusketukseen marraskuun ensimmäinen päivä, ankeana syyspäivänä, ilman mitään sen kummempaa syytä! No, kieltämättä mietin ensin itsekin, kun sain kutsun mennä testaamaan palvelua, onko tässä juuri nyt mitään järkeä. Mutta kun asiaa enemmän pohdin, tajusin että nyt jos koskaan on hyvä aika piristää itseä pienellä sävyllä. Voisin leikkiä että olisin ollut mini matkalla lämpimässä, kun ihoni yhtäkkiä olisikin hieman päivettynyt.

Käyn kerran viikossa tyttäreni kanssa uimahallissa ja joka kerta katson ihoani ja ihmettelen miten voin olla niin kalpea. Myös avonainen kaula-aukko mekossa saa punoittavan vaalean decolleteeni esille, joten sitäkin ajatellen pieni päivetys kuulosti kivalle. Kertakaikkiaan pieni piristys mihin tahansa arkipäiväänkin on nykyään paikallaan.

Käytän itsestäänruskettavaa lähinnä kesällä sääriini. Kasvoihin en osaa rusketusta laittaa, olen tyyppinä niin vaalea etten näe itseni mitenkään ruskeana kasvoista.

Minulla ei ollut mitään kosketuspintaa suihkurusketukseen, mitä nyt omilla asiakkaillani olin nähnyt välillä tosi kauniita ja välillä aivan liian tummia lopputuloksia.

Menin Jätkäsaaren Lycon Wax and Beauty kauneushoitolaan jännittyneenä mitä tulevan pitää. Laitoin jo ennakkoon viestiä hoitolaan, että toivon vaaleaa sävyä ja en halua väriä lainkaan kasvoihin. Tämä oli otettu huomioon heti kun astuin ovesta sisään. Tuntui tosi turvalliselle että viestini oli mennyt perille.

Kosmetologi kertoi mitä tapahtuu, miten rusketus suihkutetaan ja antoi minulle pienet kertakäyttöstringit jotka puin päälleni. Hän ohjeisti minua tosi tarkkaan miten asetan käteni, minne käännän päätäni ja missä asennossa seison. Suihke oli viileää ja tunsin, kun se levittyi ohuena suihkuna iholle. Ei ollut epäilystäkään että väristä tulisi epätasainen, päinvastoin.

Operaatio kesti ehkä 5-10 minuuttia jonka jälkeen kuivattelin ihoa hetken ennen kun puin vaatteet päälle. Tuote ei tuoksunut paljoa ja ilahduin kun kuulin sen olevan vegaaninen. Suihkuun menin kotona vasta illalla, rusketus oli saanut kehittyä iholla useamman tunnin.

Olin ja olen positiivisesti yllättynyt miten ihanalta pieni sävy iholla näyttää. Aion aivan varmasti mennä uudelleen, heti kun tulee jotkut juhlat jonne voin pukea vaatteen, jossa iho pilkahtaa.

Nyt ihana rusketus piristää päivääni ihan muuten vaan!! Vitsi että tuntuu kivalle kun iho näyttää kauniille, joten missään tapauksessa tämä ei mennyt nyt hukkaan!

Ensi kerralla uskallan pyytää väriä 2 kaksi kerrosta. Kosmetologi tosin ehdotti sitä nytkin, mutta halusin ottaa varman päälle saadakseni tarpeeksi vaalean vivahteen. Jatkossa suosin suihkurusketusta aina ennen juhlia, kun haluan näyttää extra hyvälle. Jäin siis kerrasta koukkuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *