Hae
Riia Koivisto

Aurinkotuote kasvoille joka suojaa, mutta ei näy eikä tunnu? Miltä kuulostaa?

Aurinkotuote kasvoille joka suojaa, mutta ei näy eikä tunnu? Miltä kuulostaa? Mineraalipuuteri aurinkosuoja SPF 50, sopii käytettäväksi yksin tai meikin päälle, siinä on vastaus.

Pelkäätkö että aurinkovoide ei sovi meikin alle, aiheuttaa iholle näppyjä tai alkaa kiiltämään päivän aikana? Onko ihosi herkkä reagoimaan? Tuntuuko ettei mikään aurinkotuote ole sopiva kuivalle-, seka -ja rasvaiselle iholle tai jopa aknelle? Koetko hankalaksi lisäillä aurinkovoidetta kasvoille päivän aikana? Haluatko ettei aurinkovoide näy eikä tunnu ihollasi?

Colore Science Sunforgettable Brush On Sunscreen on näkymätön mineraalijauhe, jota voi lisäillä iholle parin tunnin välein, vaikka meikin päälle. Pakkauksessa mukana oleva sivellin kulkee mukana aina, ja tekee siksi tuotteen lisäämisestä niin helppoa.

Tuote ei näy eikä tunnu, mutta suojaa. Täydellistä.

Olen käyttänyt tätä tuotetta siitä asti kun ihollani todettiin rosacea. Koska ihoni on herkkä ja helposti punottava, eikä ruusufinni tykkää auringosta, opettelin suojaamaan ihoani erityisen hyvin. Käytän meikkiä lähes aina, joten aurinkovoiteen lisäily päivän mittaan on aiemmin osoittautunut hankalaksi. Kun löysin Skinmedin Annen suosituksesta tämän siveltimellä laitettavan aurinkosuojatuotteen, en ole siitä enää luopunut.

Pakkaus on näppärän kokoinen ja mahtuu käsilaukkuun. Se on ollut minulla mukana matkoilla aina ( oi niitä aikoja! ) ja otan sen nyt käyttööni ihan arjessa, taas kun aurinko alkoi paistaa oikein kunnolla.

Samasta mineraalipuuterista on olemassa myös värilliset versiot ( medium ja tan ), jos haluat samalla tasoittaa ihon sävyä tai korostaa rusketusta.

Jos kärsit maksaläskistä tai pigmenttimuutoksista iholla, on erityisen tärkeää suojata ihoa ja nimenomaan lisätä aurinkotuotetta iholle parin tunnin välein.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Tämä ihana aurinkotuote kestää käytössä pitkään. Vaikka sitä lisäilee monta kertaa päivän aikana iholle, tuntuu ettei se kulu lainkaan. Siksi olen aina ajatellut, että tähän raaskin sijoitaa vähän reilut 60 €. Koen että se on eurojen väärti.

 

Tämä on monen ystäväni ja asiakkaani luottotuote, kuten myös minun. Siksi haluan jakaa tämän vinkin myös teille! Nyt on viimeistään aika aloittaa ihon suojaus auringon haitallisia säteitä vastaan!

 

 

 

Lue myös nämä:

Aurinkotuotteiden kärkikaarti

Aurinkovoide x 2! Meikin alle, sellaisenaan käytettäväksi tai päivä meikiksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *