Hae
Riia Koivisto

Positiivinen koronatapaus ja synttärityttö 48v karanteeni tunnelmissa

Mulla on tänään synttärit. Meillä on yksi positiivinen korona potilas ja minä olen synttärityttö 48V koronakaranteeni tunnelmissa!

Tein itselleni kunnon juhlameikin ja kukkakruunun, vaikka juhlimmekin vaan kotona nelistään.

Olin buukannut itselleni tälle päivälle kuvaukset Noorabomphogtraphyn luokse. Tarkoitus oli nauttia omasta vapaasta päivästä ja ottaa samalla uudet kuvat blogin ulkoasua varten. Olin varautunut kuvauksiin jo ostamalla pari uutta mekkoa, tuomalla kukkia kotiin kukkakruunun tekoa varten ja fiilistellyt  ihanaa päivää yhdessä Nooran kanssa.

Lakkasin kynnet samaan sävyyn uusien korviksen kanssa. Ostin nämä ihanat @miia.emiilia uniikit korvikset itselleni synttärilahjaksi.

Toisin kävi. Eilen aamulla päätimme, että Monte saa mennä korona testiin, koska hänellä oli pieni nuha. Emme halunneet viedä lasta dagikseen ennen testiä, vaikka tuntui älyttömälle testata tavallaan tervettä lasta. Monte oli lauantaina aika tukkoinen hetken, mutta tämä oli ainut oire. Vietimme aikaa pihassa ja kaikki oli normaalisti. Pieni kevätflunssa, ajattelimme.

Eilen illalla tuli tekstari. Monten koronatestin tulos oli positiivinen. Menin aivan shokkiin. Siis miten se voisi olla mahdollista. Tyyppi hyppi telkkarin edessä kaikissa voimissaan, nuhasta ei ollut enää tietoakaan ja energiaa oli jakaa muullekin perheelle. Tolla tyypillä on siis korona.

Alkoi tajuton säätö. Ketä olimme tavanneet, ulkona onneksi. Vaikuttiko tämä ihmisiin joita olin tavannut töissä. Miljoona kysymystä. Onneksi koronajäljittäjät soittivat meille heti ja saimme kysymyksiin vastauksia. Nyt karanteeniin joutuivat meidän lisäksi ne ihmiset, jotka olivat olleet Monten lähellä, eivät muut. Koko Monten dagisryhmä meni karanteeniin. Olemme vuoden ajan vieneet lapset vain dagikseen ja sieltä kotiin. Sea on ollut kaupassa mukana pari kertaa, mutta Monte ei kertaakaan. Siksikin tämä positiivinen testitulos yllätti.

Tänään olemme sitten viettäneet ensimmäistä karanteenipäivää kotona, koko perhe. Juhlimme minun synttäreitä, ollaan syöty kakkua, kinasteltu tasaiseen tahtiin ja katsottu liikaa telkkaria. Huomenna alkaa karanteeni arki, eli kotidagis ja kotieskari. Pakko, koska muuten tulemme hulluiksi koko jengi 😉

Noora ja Annakaisa Bom Oy:sta  lähettivät minulle synttäriyllätyksen lähetillä. Kakkua ja skumppaa, tekemistä lapsille yms. Olen aivan sanaton ja niin onnellinen näistä ihmisistä. Upeat leivokset @bakemehappySvante oli ehtinyt käydä ostamassa valmiiksi ihanan vegaanisen kakun minulle.Sain Svantelta ja lapsilta lahjaksi upeat Lumoavan korvikset.

Ensimmäinen karanteenipäivä alkaa olla kohta ohi. Onneksi 😉 Huomenna menemme loppu perhe korona testiin ja jatkamme karanteenia seuraavat kaksi viikkoa.

Yrittäjälle karanteeni on aikamoinen taloudellinen menetys kaiken muun säädön lisäksi. Jouduin perumaan kaikki työt seuraavalta kahdelta viikolta ja Svante tulevat kuvaukset. Juuri nyt kalenterimme oli molemmilla todella täynnä.

Tärkeintä on tietysti terveys. Toivon että pysymme terveinä tai sairastamme koronan lievänä. Peukut pystyyn sen suhteen.

Onnea vielä minulle! Ensi vuonna aion juhlia isosti, kun täytän 49v. Järjestin isot 39v juhlat ja aion tehdä samoin ensi vuonna, vuotta ennen viittäkymppiä.

 

Lue myös tämä:

Pienyrittäjän korona romahdus ja pieni avunpyyntö

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *