Hae
Riia Koivisto

Puuteri, joka ei tunnu eikä näy, mutta tekee ihosta täydellisen!

Tuote saatu.

Olen rakastunut vitivalkoiseen kivipuuteriin. Ihmettelen itsekin miten se on mahdollista!

Kun sain tämän tuotteen, ajattelin ettei se ole minua varten. Laitoin sen meikkipakkiini, mutta unohdin sen samantien. Muutama viikko sitten puuteri osui käteeni ja päätin antaa sille mahdollisuuden.

Tykkään puuteroida meikkipohjan pienellä siveltimellä, hennosti ja käyttää puuteria tarpeeksi vähän.  Iho saa olla mattapintainen nenän pielistä, otsasta ja leuasta, mutta haluan sen silti näyttävän läpikuultavalta ja raikkaalta. Olen työssäni äärimmäisen tarkka pohjasta, ja käytänkin eniten meikatessani aikaa juuri ihoon, ja siihen että se näyttää kolmiulotteiselle ja hehkuvalle.

Artdeco No Color Setting Powder Compact on täysin huomaamaton. En näe sitä kun laitan sen kasvoille, mutta se saa ihon näyttämään täydelliselle. Tämä maailman ohuin puuteri ikäänkuin sulaa iholle, se on väritön ja heijastaa valoa upeasti. Iho pysyy mattapintaisena koko päivän, eikä meikkiä tarvitse korjailla sen kummemmin.

Tähän tuotteeseen syntyi rakkaussuhde, ja käytän sitä nyt koko ajan. Erityisen toimiva se on aikuisen naisen iholle, joka ei erityisemmin kaipaa puuteria. Tätä kun ei tarvitse laittaa kuin aavistus.

Kertakaikkiaan loistava puuteri!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *